Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trying to get Oscam work
#1
Quote:
Quote:[reader]
label = skylimitles
protocol = cccam
device = my c-line,port
user = my account
password = my pass
keepalive = 1
disablerccws = 1
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.2.1
cccmaxhops = 10
ccckeepalive = 1
disablecrccws_only_for = 098C:000000;09C4:000000
 
[reader]
label            = lowerSlot
protocol         = internal
detect           = CD
device           = /dev/sci0
autospeed        = 1
cardmhz          = 2700
n3_rsakey        = 
n3_boxkey        =
group            = 1
emmcache         = 1,1,31
[reader]

label            = upperSlot
protocol         = internal
device           = /dev/sci1
detect           = cd
autospeed        = 1
cardmhz          = 2700
group            = 1
emmcache         = 1,1,31
anyone knows what i'm doing wrong? no channels are working. i restarted cam and router.
Reply


Messages In This Thread
Trying to get Oscam work - by Cawsey - 09-18-2019, 02:12 PM
RE: Trying to get Oscam work - by bearcat - 09-18-2019, 02:22 PM
RE: Trying to get Oscam work - by Cawsey - 09-18-2019, 03:08 PM
RE: Trying to get Oscam work - by bearcat - 09-18-2019, 03:36 PM
RE: Trying to get Oscam work - by admin - 09-18-2019, 05:31 PM
RE: Trying to get Oscam work - by bearcat - 09-28-2019, 06:26 AM
RE: Trying to get Oscam work - by Cawsey - 09-18-2019, 03:40 PM
RE: Trying to get Oscam work - by spyroman99 - 09-27-2019, 02:20 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)